Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Bahar Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları

Rektörlükçe Üniversiteyi temsil etmek üzere görevlendirilen veya  Sağlık mazereti nedeniyle ara sınava veya ara sınavlara giremeyen öğrencilerin giremedikleri ara sınav veya sınavlara girebilmeleri için; sağlık kuruluşundan almış oldukları sağlık raporlarını, Mazeret Sınavı Başvuru Formu ekinde en geç 24 NİSAN 2017 tarihi mesai bitiminden önce Yüksekokulumuz öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu Web sayfamızdan alınıp öğrenci tarafından doldurulacak,

* Öğrenci Raporlu olduğu gün içerisinde yapılan hiç bir sınava katılamaz, Katılsa dahi sınavı geçersiz sayılır.

* Süresinde teslim edilmeyen raporlar geçersiz sayılacaktır,

* Mazeret Sınavları 03-05 MAYIS 2017 tarihleri arasında yapılacak olup sınav yeri ve saati başvuruların değerlendirmesinden sonra birim web sayfamızdan ilan edilecektir.

13.4.2017