Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Bahar Dönemi Mezun Adayı Öğrenci İlişik Kesme İşlemleri

2016-2017 Bahar döneminde mezun olacak hemşirelik bölümü öğrencilerine 26.05.2017 tarihi saat 14:00‘ dan itibaren Geçici Mezuniyet Belgesi teslim edileceğinden mezun adaylarının İlişik kesme belgelerini Sağlık Yüksekokulu öğrenci işlerinden almaları, Sağlık Kültür Spor, Merkezi Kütüphane ile Bilgi İşlem Biriminden ilişik kesmeleri, ve Geçici mezuniyet belgelerini almaya gelirken Öğrenci Kimlikleri (Kampüs Kart) ile birlikte İlişik kesme belgelerini Sağlık Yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Kampüs kartını kaybetme nedeniyle teslim edemeyen öğrencinin kartını kaybettiğine dair gazete ilanını ibraz etmesi gerekmektedir.

Mezun Adayının İlişik Kesmesi Gereken Birimler:

**** Ana Bilim Dalı Başkanı (SYO. Yrd. Doç. Dr. Simla ADAGİDE)

**** Danışman (SYO. Her Öğrenci İçin Kendi Danışmanı)

**** Yüksekokul Sekreteri (SYO. Tacettin ERDEN)

**** Kütüphane (Merkez Kampüs Teknik Bilimler MYO 3. Kat)

**** Bilgi İşlem (Merkez Kampüs Eski Rektörlük Binası Giriş Kat)

**** Sağlık Kültür Spor (Merkez Kampüs Teknik Bilimler MYO Giriş Kat)

**** Öğrenci İşleri - Harç Denetimi ve Öğrenci Kimliği (SYO. Nejdet TİGÜ)

16.5.2017