Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Güz Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları

Rektörlükçe Üniversiteyi temsil etmek üzere görevlendirilen veya  Sağlık mazereti nedeniyle ara sınava veya ara sınavlara giremeyen öğrencilerin giremedikleri ara sınav veya sınavlara girebilmeleri için; sağlık kuruluşundan almış oldukları sağlık raporlarını, Mazeret Sınavı Başvuru Formu ekinde en geç 08 ARALIK 2016 tarihi mesai bitiminden önce Yüksekokulumuz öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

* Mazeret Sınavı Başvuru Formu Web sayfamızdan alınıp öğrenci tarafından doldurulacak,

* Öğrenci Raporlu olduğu gün içerisinde yapılan hiç bir sınava katılamaz, Katılsa dahi sınavı geçersiz sayılır.

* Süresinde teslim edilmeyen raporlar geçersiz sayılacaktır,

* Mazeret Sınavları 14-16 ARALIK 2016 tarihleri arasında yapılacak olup sınav yeri ve saati başvuruların değerlendirmesinden sonra birim web sayfamızdan ilan edilecektir.

25.11.2016