Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Ulusal Yaz Staj Programı Evrakları hk.

Cumhurbaskanlığı Kariyer Kapısı Ulusal Yaz Staj Programı Kapsamında Öğrencilerin Fakültemize Teslim Edeceği Evraklar

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından kariyer kapısı ulusal yaz staj programına başvuru yapan öğrenciler Cumhurbaşkanlığı staj sözleşmesi ve Yaz stajı başvuru formlarını 3 nüsha olarak önce Fakültemizin Bölüm Başkanı ve Dekana onaylattırıp imzalattıracaklardır. Sonra staj yapılacak kuruma onaylatacaklardır. Daha sonra sonra tekrar Fakültemizin personellerinden Veysi EVİN'e  teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin beyan ettikleri tarihte sigorta girişleri yapılacağından staja gitmemeleri halinde doğabilecek olan bütün mali yükümlülükler öğrenciye ait olacaktır.

Not: Staj yapacak Öğrenci hangi bölümde ise aşağıdaki evrakları ilgili bölüme göre çıkartılması gerekir. Örneğin; Hemşire bölümü sadece hemşire yazılan evrakları çıkartılası gerek her evraktan 3' er tane olması gerekir.

VEYSİ EVİN (0484) 212-1111 / 4044
Sağlık Bilimleri Fakültesi